keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Gorgeous Blogger

Jee, sain palkinnon Sadulta! Haluan ojentaa sen eteenpäin Johannalle, Mariannelle, Ilmille, RubyWoolle ja Pandalle JA kaikille teille, jotka tämän luette ja joilla on blogi! (Hahaa!)

Milloin aloitit blogisi?
Tämä blogi on toiminut 17.3.2010. alkaen, tosin alkuun "Bring on the Butterflies" -nimellä, mitä edelsi "Afraid of Butterflies"-blogi jonka aloitin 12.8.2009. Siitä voisin laskea varsinaisen bloggailuni alkaneen, sillä tuolloin aloin toden teolla kirjoittaa suomeksi. Onpahan siitä aikaa! Sitä edelsi englanninkielinen blogi, joka taisi tulla aloitettua ja lopetettua monta kertaa, eikä sillä tainnut lukijoitakaan olla kuin kourallinen. Kettua Kanssa -nimiseksi blogi muuttui 30.8.2010 (piti arkistoiden kätköstä tämä tieto kaivaa) ja olen tykännyt siitä, että nyt suomen kielisellä blogillani on suomen kielinen nimi!

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Kirjoitan yleisesti ottaen elämästäni, arjestani, jokapäiväisistä asioista. Ja viime aikoina yllättävän paljon ruuasta hahah... Kirjoitan toisinaan myös kosmetiikasta ja vaatteista, tosin en mitenkään kovin syvällisesti. Blogini ei ehkä muutenkaan yleensä ole kovin syvällinen, mikä mielestäni on ihan hyvä asia. En halua, että tätä aletaan lukemaan otsa kurtussa ja analysoimaan.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Ei tähän varmaan voi muuta vastata kuin sen, että blogia kirjoitan minä ja se kertoo juuri minun elämästäni. Eiköhän se tee tästä aikalailla erityisen.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Hmm... Hyvä kysymys. Siitä on kuitenkin jo vuosia kun aloin ensimmäistä kertaa kirjoittaa omaa blogiani. En ollut itseasiassa hirmuisesti lukenut muiden blogeja tuolloin, mutta halusin kai jonkin oman paikkani netissä. Kotisivutkin mulla tuolloin oli... En koskaan tenavana pystynyt pitämään päiväkirjoja koska niitä aina joku *krhm* luki ja tuolloin tunsin tarvetta avautua vähän enemmänkin. Nykyään kirjoitan, koska se on tapa muistaa asioita, käsitellä jotain asioita ja eräällä tavalla se on myös rentouttavaa. Myös tuttavani ja ystäväni joita en tapaa usein lukevat täältä kuulumisiani.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Yleensä kun jotain haluan muuttaa, muutan. Haluaisin blogiini enemmän kuvia, mutta toisaalta kun asuu 30 neliön kämpässä on uusien kuvauskohteiden löytäminen ainakin neljän seinän sisältä vähän hankalaa. Toisinaan on myös päiviä, jolloin haluaisin blogini olevan vähän "tyylikkäämpi" ja yhtenäisempi ulkonäöltään ja sisällöltään... Mutta toisaalta, olen vähän tämmöinen sekava itsekin.

Ottaisinkin itseasiassa vastaan parannusehdotuksia, aiheita ja muuta sälää... joten pistäkää tulemaan kommenttia, jos jotain tulee mieleen. Olen myös miettinyt, että pitäisikö nyt 20 lukijan (huu!) kunniaksi järjestää jokin pikku arvonta palkintoineen, mutta mitäpä se olisi...

5 kommenttia:

Ilmi kirjoitti...

Kiits! :) Mä jo reippaana vastailin!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos :D Ma oon ihan innoissani taalla ;) <3

Bisquits kirjoitti...

Jotain ihanaa amerikkalaista! Siis arvontapalkinnosta puhun. ;-)

Johanna kirjoitti...

Kiitti paljon!! :) Taytyy katsoa saanko tehtya taman jossain vaiheessa - yritys hyva 10! :))

Jenni kirjoitti...

Kaikki ihan innoissaan :D Mikähän olisi ihanaa ja amerikkalaista... hmmm...