perjantai 25. helmikuuta 2011

Projekteja

Pitäisi taas värjätä juurikasvu. Edellisestä värjäyksestä on vasta kuukausi ja ihanaa vaaleaa juurta näkyy jo liki kaksi senttiä. Ajattelin värvätä Miken värjäämään, mutta... onko lopputulos sen parempi kuin jos itse yritän? Yksi purkki vain väriä jäljellä, se pitäisi saada riittämään. Onnistunko, jos todellakin yritän saada värin vain juuriin? Äh.

Kuten ehkä tarkkasilmäiset huomasivat, olen taas ollut uuden blogi-projektin parissa. Tulin nimittäin viime yönä (joskus yhden aikaan) siihen tulokseen, että blogissani on aivan liian monta tagia, joita on vielä viljeltykin ihan miten sattuu. Koitin karsia niitä mahdollisimman rankalla kädellä, yhdistää jotain aiheita ja niin edelleen. Ei siinä vielä mitään, mutta kävin sitten yöllä ja vielä tänä aamunakin läpi kaikki liki 250 postaustani ja tuunasin niiden kaikkien tagit edes niin, että jokaisessa postauksessa on edes yksi tagi. Ei kovin kova homma?

Täällä on nyt keskipäivä ja sää on pilvinen ja lämpötila on nollan tuntumassa. Suunnitelmia tälle päivälle ei varsinaisesti ole, tosin tuo tukan värjäys voisi olla yksi projekti ja Mike on puhunut vähän näiden mun tietokoneiden tuunaamisesta. Tämä pöytäkonehan on ollut nyt jo kuukausia siinä pisteessä, että väittää windows-kopioni olevan laiton ja herjaa milloin mistäkin asiasta. En ole edes voinut käyttää mitään taustakuvaa. Kannettavani puolestaan on kunnossa, mutta ajattelin iskeä siihen Windows 7 -käyttiksen ja samalla voisi vähän katsoa voisko sille tehdä mitään muuta. On vähän puhuttu siitäkin, että jos hankittais mulle joku superläppis, jolla vois sitten pelatakkin ja kaikkea, mutta en uskalla arvailla paljonko moinen kustantaisi. Auttaisi toki jos sitten pöytäkoneesta ja kannettavasta saisi jotain, mutta en oikein usko...

Aamupalaa voisi syödä kun tuo tunti sitten nautittu jugurtti ei paljon lämmittänyt. Se oli muuten ensimmäinen asia mitä söin sitten eilisen iltapäivän Old Country Buffet -reissun! Nyt ollaan jo perjantaissa ja viikon päästä tähän aikaan olen parhaillaan aloittamassa laskeutumista Helsinki-Vantaan lentokentälle, mikäli koneet ovat aikataulussa. En kyllä hirmuisesti odota tuota Atlantin yli lentämistä, sillä viime lennoilla turbulenssi on ollut suurimman osan matkasta aivan järkyttävää. Yleensä Suomeen mentäessä matkalla on myötätuuli, toivottavasti nytkin. Matka on kuitenkin aina ainakin tunnin lyhyempi tuohon suuntaan. Euroopan sisäinen lento on sentään sinänsä mukava, että se on lyhyt ja koneesta päästyä ollaankin jo melkein kotona.

Kuva: Muutaman päivän takainen askarteluni lasi- ja kivihelmistä.

Ei kommentteja: