sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Korurakkaus

Ystäväni kautta tutustuin tänään Vatne Designs -koruihin ja rakastuinkin sitten saman tien. Verkkokaupan huolella tilattuani päätin, että seuraava missioni on suostutella Mike tilaamaan ikään kuin ystävänpäivälahjaksi mulle eräät korvakorut tuolta valikoimasta... Ihanat nappikorvikset, E115, sävy Ivory.

Toimituskulut olivat ilmaiset ja ystävänpäivän kunniaksi Pearls for Paper -blogista löytyy koodi, millä sivustolta saa tilata -25% alennuksella, suosittelen! Korut ovat ainakin omaan silmääni miellyttäviä ja sävyvalikoimaakin löytyy jonkin verran. Ihanaa vintage-tunnelmaa! Käykää ihmeessä tutustumassa.

Oma valintani oli nappikorvikset siitä syystä, että ainoat nappikorvikset joita omistan, ovat tylsiä, yhdestä helmestä tai muovi/lasipallerosta koostuvia korvakoruja. Nämä sopivat mielestäni kauniisti arkeen ja juhlaan. Luulenpa, että tulen tilaamaan täältä myös jatkossa, jos mahdollista. Vaikka joutuisinkin sitten kärsimään postituskuluista...

Tästä päästiinkin muuten asiasta potkukelkkaan, nimittäin yhteen hivenen myöhässä tehtyyn uuden vuoden lupaukseeni. Lupasin itse itselleni tässä ehkä viikko sitten, että opettelen tänä vuonna käyttämään koruja. Vaikka rakastankin koruja ja valmistan niitä itsekin, käytän niitä itseasiassa hävyttömän harvoin. Nyt tavoitteena on käyttää päivittäisen äidiltä perityn sormuksen lisäksi toistakin korua, olkoon se mikä hyvänsä. Lupasin moista ihan omaksi ilokseni, sillä kai se tuo hivenen lisää asuun, kun on korujakin yllä.

Käytättekö TE koruja jokapäivä ja jos, niin mitä?

Kuva: Vatne Designs Shop

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Koruja tulee käytettyä monipuolisesti ja vaihdellen. Vakiona on aina oikean nimettömässä äidin vihki-kihlasormus sekä sen parina avopuolisolta joululahjaksi saatu kapea timanttisormus. Vasemmassa nimettömässä yleensä Kalevala Korun sydänsormus. Lisäksi asusta riippuen korvakorut, ja mahdollisesti ranne- ja/tai kaulakoru. Useimmat koruni ovat Kalevalaa, jonkun verran löytyy myös rihkamakoruja, joilla asuun saa näyttäviä yksityiskohtia.

Suosittelen lämpimästi korujen käyttöä asuja piristämään ja täydentämään!

Jenni kirjoitti...

Hei Anonyymi :)

Mulla on Kalevala Korun Sancta Birgitta -riipus/rintakoru sekä Carmen -riipus. <3 Siskoille ja siskojen lapsille niitä on myös tullut osteltua (vanhempien kanssa kimpassa), pidän kovasti.

Mun kokoelmasta suurin osa on... noh, omatekoisia koruja, joista löytyy sekä aitoja kiviä, että lasihelmiä yms. Olen aina pitänyt kivikoruista, joten niitäkin on jonkin verran, mutta nykyään makuni on mennyt entistä enemmän yksinkertaisempaan suuntaan. Pidän kyllä näyttävistäkin koruista, mutta tuntuu, että niiden kanssa pitäisi pukeutuakin jotenkin vaikuttavammin!

Johanna kirjoitti...

Kylla mulla on yleensa aina joku koru kaulassa/ranteessa kodin ulkopuolella. Ymparivuorokauden kasista loytyy pari sormusta ja korvista yleensa joko nappimalliset "timantit" tai helmet (tai sitten kesalla jatkuvalla syotolla korvia koristaneet "mustikat"), joskus harvoin joskus muut.

Jenni kirjoitti...

Johanna,

Korut ei sinänsä oo kovin suuri haaste heittää päälle... luulen, että ongelmani koskien juuri jokapäiväistä käyttöä on se, että en omista mitään kovin simppeleitä ja yksinkertaisia koruja, jotka kävisivät mihin asuun tahansa. Asiaan on siis tehtävä muutos. :P Mullahan oli ennen tätä äidiltä perittyä vihkisormusta se mustalla helmellä somistettu valkokultainen sormus... josta pidin kovasti, mutta se pirun helmi lakkas yhtäkkiä pysymästä siinä kiinni ja meni sitten lopulta vallan hukkaan :( Tämä uusi sormus on siitä mukava, että siinä ei ole mitään kohollaan olevia osia jotka jäisivät kiinni paikkoihin... Ainut paikka minne en sitäkään vie (jos muistan ottaa pois) on tallille, koska voin nähdä ehkä miljoona eri vaihtoehtoa sille miten se saattaisi olla todella huono idea...