sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Retroisan makoisa lauantai

French Vanilla Moolatte x 2 @ Dairy Queen


 Dairy Queen

Penne Rosa & Parmesan Chicken @ Noodles & Co.

Tänään käytiin ensimmäiseksi Dairy Queenissa, koska Mike oli lapsesta saakka halunnut mennä, eikä ollut koskaan käyty. Luultiin myös, että sieltä saisi Orange Julius -smoothieita, mutta eipä saanutkaan, joten tyydyimme... moolatteen. Jäistä lattea kermavaahdolla. Ihan hyvää, mutta aivoja paleli. Sitten kävimme Wal-Martissa, mistä ostin viimeiset tuliaiset ja itselleni uuden vedenkestävän ripsarin (vaikka en vieläkään ole löytänyt kunnollista vedenkestävän meikin poistajaa) ja peite-/valokynän (kaksi yhdessä), joka ei ollut liian tumma, mikä oli ihme sinänsä. En ole moista tuotetta omistanutkaan pitkään aikaan, mutta arvelin että sille voisi tulla käyttöäkin, kun olen ilmeisesti maailman ainoa nainen jolla ei ole jokapäiväistä valokynää...

Päätimme retkemme Noodles & Co. -raflaan, missä otin suosikkini Penne Rosan viimeisen visiittimme kunniaksi. Seuraavalla matkalla sitten taas - mutta nyt siihen voi mennä tovi. Matkoista puheen ollen... Miken pitäisi huomisen aikana ilmoittaa, koska haluaa ottaa vuosittaiset 2 viikkoa lomaansa, mikä tarkoittaa sitä, että meidän pitää nyt asettaa jokin aikataulu muutolle. Suunnitelmahan oli se, että Mike sanoutuu irti lomansa alussa ja muuttaa silloin Suomeen. Tittidiidii!

Huomenna (sunnuntaina) kannattaa hakeutua blogiini heti aamusta, sillä luvassa on blogini historian ensimmäinen arvonta! Jipii!

Ei kommentteja: